Kategorier

REPARATION

Vi er et professionelt team, der har solgt og rapareret telefoner i mange år. Vi tilbyder at hjælpe alle med at få lavet deres telefon på så kort tid som muligt. Hos os er målet, at kunderne ikke skal undvære telefonen længere end højst nødvendigt.

Har du en reparation, som du gerne vil have udført af vores professionelle team, så skal du blot komme en tur forbi vores butik / værksted på Nørregade 1 i  Bjerringbro inden for åbningstiden. Så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at få løst netop dit problem.

Vi tilbyder flere forskellige måder så du kan vælge det der passer lige til dig!

Der er mange forsikringsselskaber, der bruger vores service, for at du som kunde kan få den den bedste service på din telefon.Vi dækker hele Jylland og vi har tæt samarbejde med både Telenor, Telia, TDC, TeleCare og mange andre.

Flere og flere virksomheder opdager fordelene ved at benytte vores service, da deres medarbejdere ikke skal undvære telefonen. Ved f.eks. ødelagt glas kan vi skifte det mens de venter (iPhone 3G / 3GS) eller på max en time (iPhone 4 / 4S / 5 /5C / 5S / 6 og 6 Plus).

Har du en smartphone, der eventuelt er vandskadet eller ikke vil, som du vil? kan vi tilbyde give et overslag hvad det kan koste for 350 kr såfremt vi ikke skal foretage en reparation. Så kig forbi og lad os se på det. Det kan sagtens være det bare er en lille ting, som vi kan klare på fem minutter – og så behøver du ikke at undvære telefonen.